Vill du bli en av oss?
Nu rekryterar vi ledare och funktionärer till flera olika områden

 

Att vara funktionär är ett fantastiskt uppdrag i den bästa av upplevelsebranscher. Uppdraget kräver engagemang och tid men ger oändligt med glädje, energi och gemenskap åter. Vi söker nu nya krafter inom följande områden: 


Gyminstruktörer

Vill du inspirera och hjälpa andra med deras träning? Som gyminstruktör har du erfarenhet av träning i gym med både maskiner och fria vikter, du har en sund inställning till kropp och träning samt tycker om möten med människor. 

Gruppträningsledare till SOFT träning
Vill du inspirera och hjälpa andra med deras träning? Som SOFT-ledare är det extra viktigt med tydlighet i rörelser och ledarskap. Du tycker om möten med människor och har en sund inställning till kroppen och hälsan.  

Ledare inom träning för barn
Har du intresse av att leda lustfylld, lekfull och allsidig träning för barn i åldern 2-12 år? Som barnledare har du talang att entusiasmera och inspirera barn och har en förmåga att skapa glädje och trygghet för en barngrupp. 

Receptionister
Som receptionist är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du är det första intrycket. Du inspirerar och guidar i det utbud Friskis erbjuder. Du är värden för hela vår mötesplats.
För dig som tycker du om människor och träning är detta ett mycket inspirerande uppdrag! 

Vaktmästare
Är du händig och dagledig? Vår vaktmästargrupp söker förstärkning till sitt gäng.  

Anmäl ditt intresse nu!

Visst låter det kul? Anmäl ditt intresse genom att fylla i intresseansökan. Ansökan hämtar du hos oss i vår reception


Har du frågor är du välkommen att kontakta Zara Tall, verksamhetsledare på telefon 0476-647794 (dagtid måndag-fredag) eller prata med någon av våra funktionärer.

 
vita_001