Lösningar för företag, skola eller förening

                                  ​003

Ett företag i tiden eller en skola med ambitioner? Eller en förening som vill utvecklas och nå längre? Friskis kan hjälpa till med lösningar som är anpassade för just er verksamhet. Vi kan erbjuda pass- eller hallbokningar eller kanske något extra roligt till en kick-off, friluftsdag eller temavecka. Du kan även beställa fakturering av träningskort till dina anställda, dina föreningsmedlemmar etc. 


Alla är välkomna

Hos oss är alla välkomna, det krävs inga förkunskaper. Du är välkommen som du är - ung, gammal, kort, lång, nybörjare, vältränad... Ja listan kan göras lång.

Ideella krafter

De som leder, instruerar och hjälper er tillrätta är ideella funktionärer med ett genuint intresse för att hjälpa/inspirera till rörelse och träning. Vi som är engagerade i Friskis&Svettis drivs av att få erbjuda lustfylld, lättillgänglig och prisvärd träning av hög kvalitet för alla.

Det här är Friskis&Svettis Älmhult

Friskis&Svettis Älmhult har över 28 års erfarenhet av träning. Av rolig träning. Av rörelseglädje. Sammanlagt har Friskis&Svettis närmare 550 000 medlemmar. Vår nya och fräscha anläggning finns på Haganäsområdet och den erbjuder många olika
träningsmöjligheter. I vårt utbud finns en mängd olika former av grupp-pass för både konditions-, styrke- och rörlighetsträning. Dessutom har vi ett 400 m2 stort gym som är komplett utrustat med såväl moderna maskiner som fria vikter och annan utrustning. Där finns även ett stort antal konditionsmaskiner såsom löpband, roddmaskiner, crosstrainers och motionscyklar. Dessutom har du tillgång till ett cirka 60 m2 stort cirkelgym där du kan styrketräna, både individuellt och i grupp. 

Kika in till vänster för mer information.